top of page

INDIVIDUELE THERAPIE

Begeleiding bij elke stap

_MG_6460-bewerkt.jpg

GESTALTBENADERING

Wanneer je kiest voor de Gestaltbenadering zal je merken dat ik niet alleen stilsta bij je problemen. Ik leg juist de nadruk op de manier waarop je ze ervaart, welke betekenis ze hebben in je leven en hoe je ermee omgaat. Dit alles om terug te komen in je kracht en creativiteit.

GEWAARZIJN

De aandacht in de therapie die ik geef is vooral gericht op wat je zintuigen waarnemen en wat je lijfelijk ervaart. Dat geeft vaak een passender antwoord op levensvragen dan je gedachten. In Gestalt noemen we dit het vergroten van je gewaarzijn. Door te ervaren en gewaar te worden ontwikkel je zelf het vermogen antwoorden te vinden en je ontwikkelt keuzemogelijkheden voor de wijze waarop je met gebeurtenissen omgaat. De dialoog is een middel, evenals vertragen en stilstaan bij je gevoelens en je bewust laten worden van je verlangens.

pexels-kaboompics-com-5865_edited.jpg
_MG_6439.jpg

CONTACT

Individuele therapie helpt je te ontdekken wie je bent, wat je bent en wat je voelt en dit af te stemmen op je behoeften en omgeving. Het contact moet goed zijn tussen een cliënt en zijn of haar omgeving, maar ook tussen de cliënt en therapeut. Hier werken we samen aan. Wat dat betreft is het contact tussen ons in de therapiekamer een afspiegeling van je dagelijkse leven en van je ervaringen. Deze realiteit kunnen we gebruiken als oefening/experiment.

Afhankelijk van de Covid 19 maatregelen is het ook mogelijk om de therapie sessies buiten te laten plaatsvinden middels een wandeling of online via beeldbellen.

Individuele therapie: Diensten
bottom of page